Tjänster

1/5
 
Företagskväll

 

Sällskapsspel är kul! Vi sätter ihop ett paket efter era behov där vi tar med allt som behövs och kommer ut till er. Vi hjälper gruppera ihop spelgrupper, väljer spel efter nivå och intressen samt visar hur man spelar. Vi kan även hjälpa till att planera mat och dricka.

Exempel på anpassningar:

AW - pub känsla

Mingelvänliga spel som gärna spelas vid ståbord. Spelen är lätta att hoppa in och ut ur och går fort att lära sig. Sätts upp i baren / cafét för lite mer underhållning på ert AW. Passar också utmärkt till när ni bjuder in kunder, då det gör kvällen roligare utan att ta för mycket fokus från samtalen.

Vi kan komma och sätta upp/lära ut, sedan gå, eller delta under kvällen och uppmuntra och visa hur man spelar.

Kommunikation - lär känna dina kollegor

Spel som utmanar och utvecklar kommunikationskompetensen och samarbetsfärdigheterna. T.ex. kämpa för att beskriva ord för varandra utan att säga det faktiska ordet i Alias/Med andra ord, eller arbeta tillsammans för att rädda världen i Pandemic.

Spel som dessa lämpar sig bra för teambuilding.

Level up
För de som spelat brädspel en del och vill lära sig något lite mer komplicerat och utmanande. Vi tar med spelen, hjälper med uppsättning och regelgenomgång, samt under spelen vid behov.

Personligt eller tema

Zombies! Bönder och odling! Robotar! Post apokalypsen! Cowboys!

Det finns gott om roliga teman på spel. Krydda festen/företagskvällen med ett roligt tema som vi sedan plockar upp i spelen.

Spelbibliotek

 

Vi sätter ihop ett spelbibliotek till er efter era önskemål, nivå, tema etc. I mellan och större paket ingå en företagskväll där vi introducerar spelen.

Exempel på anpassningar:

Lagom

Vi vårt lagompaket får ni lite av varje. Ett par bar-spel (spelas gärna vid ståbord på AW), några nybörjarvänliga kortare spel (mysiga 20-30min spel) och några steget upp i nivå. Något samarbetsspel och något fysiskt spel. 

Problemlösaren

Här väljer vi ut spel som uppmuntrar problemlösning, tillsammans eller individuellt. T.ex. mysterie-spel där man tillsammans ska hitta mördaren, eller ta sig ur labyrinten. Eller optimeringsspel där man varje drag måste analysera bästa möjliga draget för att maximera poängen.

Kreativa skaparen

Spel som uppmanar kreativitet och skaparglädje. Spel där man fysiskt ska bygga ihop bitar. Vackra spel med bra mekaniker. Även några problemlösar spel, då man behöver vara kreativ för att hitta lösningarna.

 
Festaktiviteter

Oavsett om ni firar jubileum, möhippor, svensexor eller att det är helg, kan vi förgylla ert event med spel!

Exempel på anpassningar:

5 kamp

Vi sätter upp spel, lekar och utmaningar som grupper under kvällen spelar för att få flest poäng och i slutändan bli korade Bäst!

Möhippa, svensexa med fokus på en person

För den spelintresserade jubilarien sätter vi upp utmaningar där hen får spela i flera spel samtidigt mot sina kompisar. Pimpa den roliga dagen med spel! Vi sätter upp spelen, lär ut till de oinvigda och hjälper komma igång.

Underhållning som en del av festen

Vi sätter upp några bord i en del av festen. Där uppmuntrar vi spel och visar hur man gör. Ge dina gäster möjlighet att testa något nytt och göra ytterligare något roligt under din fest! Snabba, enkla spel, lätta att hoppa in i.

 
Barnkalas

Spel är roligt i alla åldrar! Vi anpassar spelen efter nivå och hjälper planera och genomföra superroliga kalas, eller kommer ut och förgyller ert kalas med lite spel!

Vi har förutom spelfantaster och arrangerar och genomför spel, två lärare som jobbar med oss.

Exempel på anpassningar:

Gemenskap och lekkänsla!

Gärna utomhus sätter vi upp ett spel som uppmanar samarbete, är aktivt, lite stressigt och fasligt kul (flera high fives och fist bumps).

Hela kalas

Vi hjälper gärna sätta ihop hela kalaset. Vi hjälper hitta lokal, beställer fika och fixar underhållningen!

Äventyr-Rollspel

Låt oss ta med barnen på äventyr! I rollspel är det som att berätta en saga, fast tillsammans med barnen och sagan anpassas efter deras fantasi och vad de slår med tärningar. Superkul och lämplig för lite mindre grupper (upp till 6 är perfekt), men med flera ledare kan vi dela upp i lagom stora grupper.