Nördarnas Julmarknad

Välkommen till Nördarnas Julmarknad!     - av nördar - för alla!

4 dec. 2021

I väntan på nästa julmarknad har vi skapat en grupp för säljare och köpare att hitta varandra på facebook, Nördarnas e-marknad. Gå gärna in genom att klicka här!

Den 4 december slår vi upp dörrarna till i Solnahallen, Ankdammsgatan 46, (Hall C).
Inträde kommer vara 50kr.

På Nördarnas Julmarknad samlas privatpersoner som vill sälja sina saker begagnat, med konstnärer, författare samt andra skapare som producerat egna verk. Några nördvänliga butiker välkomnas också.

Intresserad av ett bord för att sälja? Klicka här.

Visionen är en fantastisk marknad som sprider glädje i själen, med allt från nördiga julkort till spel och cosplay- och lajv- kläder. 

Lokalen fyller vi med bord. Vårt mål är att få tag i över 100 nördar och mugglare som vill sälja sitt merchendice. 

Pepparkakshusutställning! Se fantastiska verk så som the Millenium falcon, Hobbiton och  Laputas flygande slott, som pepparkakshus! 

Vi gör en tävling av det och låter vinnarna likväl som gäster som röstar online vinna fina priser :)

Men Covid-19…?
Senast sista okt (31/10) kommer vi ta beslut om huruvida vi kör eller ej. Fram till dess har alla utställare möjlighet avboka sin plats och få tillbaka alla pengarna. Beslutar vi att inte köra den 31/10 kommer alla utställare få tillbaka sina pengar. 

Om vi beslutar att köra den 31/10, får ingen tillbaka pengar oavsett hur situationen utvecklar, då vi inte kan få tillbaka pengarna för bokningen efter det. 

Vi håller öppen dialog med säljare kring läget. 
 

  • Facebook